Nationale Zwemvierdaagse zwembad Molenallee

LOENEN – In het openluchtbad zwembad Molenallee in Loenen wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus de Nationale zwemvierdaagse gehouden. Iedere avond tussen 18.00 en 20.00 uur kan men terecht voor het zwemmen van de nodige baantjes.

Jong en oud kan meedoen. In vijf dagen tijd, vier avonden lang baantjes trekken. Er mag dus één avond overgeslagen worden. Iedere avond kunnen de zwemmers een prestatie neerzetten door een afstand van 500 meter te zwemmen. Kinderen tot tien jaar mogen kiezen uit 250 meter of 500 meter. Alle deelnemers ontvangen op vrijdag een medaille. Tijdens het zwemmen zorgt dj Mattie voor gezellige muziek. Voor de kinderen is het ook mogelijk om gratis deel te nemen aan één van de activiteiten die iedere dag worden georganiseerd.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Aanmelden kan, tijdens de zwemvierdaagse, aan de kassa van het zwembad. De kosten zijn, inclusief de medaille, 5 euro per persoon.
De reguliere openingstijden van zwembad Molenallee worden in die week aangepast. Recreatieve zwemmers zijn welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

www.zwembadloenen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.