Home / Eerbeek / Nieuw seizoen Podium Palisium

Nieuw seizoen Podium Palisium

EERBEEK – In het komende concertseizoen van Podium Palisium in Eerbeek zijn musici uit vele landen te horen. Zo zijn op het tweede concert, op 17 oktober, een trompettist uit Pakistan, een pianist uit Japan, een pianist uit Oekraïne en een zangeres uit Indonesië te horen. Één van de hoogtepunten is het optreden van Frommermann op 9 januari 2011.

Het eerste concert vindt plaats op 26 september; een bijzonder, literair concert. Carel ter Linden draagt voor uit zijn bundel Om een Zin en de pianiste Ariane Karres speelt er werken bij van onder andere Grieg, Bach en Debussy.
Behalve de concerten van 26 september en 9 januari worden alle concerten gegeven door jeugdige winnaars van het Prinses Christina Concours. De concerten vinden plaats op 26 september, 17 oktober, 21 november, 19 december, 9 januari, 13 februari en 13 maart. de koffie staat om 11.30 uur klaar en het concert begint om 12.00 uur. Nazit met musici na afloop van het concert is om circa 13.40 uur.
Abonnementen van de zeven concerten kosten 125 euro en losse kaarten zijn voor 25 euro te koop.

Tel. 0313 – 659490
E-mail. ruud.vandermeer@planet.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.