Live vanuit Eerbeek

EERBEEK – Zomer in Gelderland, het programma van Radio en TV Gelderland, was donderdag te gast in Eerbeek; op het Oranje Nassauplein waren vele mensen bij elkaar gekomen om de live radio-uitzending van Eric van den Berg bij te wonen.

Voor het winkelend publiek was het een grote verrassing dat het plein vol camera’s en microfoons stond. ‘Stiekem toch wel interessant om even te blijven kijken’, dacht hoogstwaarschijnlijk het merendeel. Een groepje vrouwen had zelfs een stoel gepakt en ging erbij zitten. Ook kon men voorafgaand een rondleiding over de set krijgen en in het Museum van één Dag kon iedereen iets tentoonstellen dat voor hem of haar belangrijk is. ’s Avonds schoof presentatrice Angelique Krüger aan. Zij ontving onder andere Edward Sturing, Bruno de Vries en Tommy ter Hove van Spoorzicht in Eerbeek. Kok Frank van der Heide van Bistro Barones in Brummen zorgde voor een heerlijke maaltijd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.