woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeVelpBolletjestrui te verdienen bij Posbankloop

Bolletjestrui te verdienen bij Posbankloop

VELP – De ATAG Posbankloop kent naast de eindklassementen op de 6 en 15 kilometer dit jaar ook weer het Strijland Pannenkoekenklassement, De Muur van Aalbers en het Natuurmonumenten Bergklassement.

Ook zijn er de KidsRuns over 500 en 1000 meter. Het Strijland Pannenkoekenklassement heeft een nieuwe vorm gekregen. Zowel de jongste als de oudste deelnemende inwoner van de gemeente Rheden die onder de ‘Boog van Strijland’ doorkomt, ontvangt een dinerbon van 25 euro. Kanshebbers voor deze prijs worden uit de voorinschrijvingen geselecteerd. De Muur van Aalbers is een spectaculair onderdeel van de 6 en 15 kilometer. Veel deelnemers trainen speciaal voor deze tussensprint van 500 meter op de Emmapiramide. In alle leeftijdscategorieën krijgt de snelste loper een horloge van Juweliershuis Aalbers. De snelste van het hele deelnemersveld krijgt een horloge van het merk Tissot. Het Bergklassement krijgt na de primeur van vorig jaar weer een vervolg. Op de Posbank wordt een pitsstraat ingericht met een tussentijdmeting op het hoogste punt. De eerst doorkomende mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën verdienen daar de bolletjestrui van het Natuurmonumenten Bergklassement. Zij worden na de finish aan de Rozendaalselaan in Velp apart gehuldigd.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...