Bolletjestrui te verdienen bij Posbankloop

VELP – De ATAG Posbankloop kent naast de eindklassementen op de 6 en 15 kilometer dit jaar ook weer het Strijland Pannenkoekenklassement, De Muur van Aalbers en het Natuurmonumenten Bergklassement.

Ook zijn er de KidsRuns over 500 en 1000 meter. Het Strijland Pannenkoekenklassement heeft een nieuwe vorm gekregen. Zowel de jongste als de oudste deelnemende inwoner van de gemeente Rheden die onder de ‘Boog van Strijland’ doorkomt, ontvangt een dinerbon van 25 euro. Kanshebbers voor deze prijs worden uit de voorinschrijvingen geselecteerd. De Muur van Aalbers is een spectaculair onderdeel van de 6 en 15 kilometer. Veel deelnemers trainen speciaal voor deze tussensprint van 500 meter op de Emmapiramide. In alle leeftijdscategorieën krijgt de snelste loper een horloge van Juweliershuis Aalbers. De snelste van het hele deelnemersveld krijgt een horloge van het merk Tissot. Het Bergklassement krijgt na de primeur van vorig jaar weer een vervolg. Op de Posbank wordt een pitsstraat ingericht met een tussentijdmeting op het hoogste punt. De eerst doorkomende mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën verdienen daar de bolletjestrui van het Natuurmonumenten Bergklassement. Zij worden na de finish aan de Rozendaalselaan in Velp apart gehuldigd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.