Home / Empe / Val van steiger

Val van steiger

EMPE – Doordat hij van zijn steiger viel, raakte een 52-jarige man uit Empe dinsdag zwaar gewond. Zijn buurvrouw aan de Brederietweg hoorde een harde klap en vond de man buiten kennis, naast de omgevallen steiger. Toen het ambulancepersoneel aankwam, was de Empenaar net weer bij kennis. Hij had hevige pijn in zijn rug en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Deventer. Het wegzakken van de wieltjes van de steiger in de zanderige ondergrond is mogelijk de oorzaak van het ongeval. Dit is nog niet duidelijk, omdat het slachtoffer nog geen verklaring af heeft kunnen leggen.
 

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.