Home / Ellecom / Expo in tuin Avegoor

Expo in tuin Avegoor

ELLECOM – Nog tot en met augustus is er in het hotel en park van Landgoed Avegoor een schitterende expositie te zien. Dertig kunstenaars tonen hun kunstwerken, vervaardigd in diverse technieken en stijlen. De organisatie is in handen van Expositie Beeldschoon, van Ton en Ria Rietveld. Zij zijn in de weekenden van 11.00 tot 22.00 uur aanwezig om tekst en uitleg te geven bij de kunstwerken. De zomeravondconcerten in het park vormen een mooie gelegenheid om de expositie te bezoeken. Kijk ook op www.expositie-beeldschoon.nl – foto Han Uenk
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.