Home / Bronkhorst / Rookkanon verjaagt inbrekers

Rookkanon verjaagt inbrekers

BRUMMEN – Een rookkanon heeft in de nacht van maandag op dinsdag 10 augustus inbrekers verjaagd uit een tankstation aan de G.K. van Hogendorpstraat in Brummen. Rond 03.00 uur kreeg de politie melding van inbraak. Ondanks een korte aanrijdtijd, waren de dieven al vertrokken. Er was een raam geforceerd om binnen te komen. Een geïnstalleerd rookkanon deed zijn werk goed en zorgde voor een enorme rookontwikkeling. De daders zijn gevlucht zonder buit. De politie onderzoekt de zaak en vraagt mensen die mogelijk iets meer weten zich te melden.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.