Thomas Verbogt komt naar Velp

VELP – De Alliantie houdt samen met boekhandel Jansen & de Feijter op zondag 15 augustus een literaire High Tea met schrijver Thomas Verbogt. Locatie is Openluchttheater De Pinkenberg in Velp.

Verbogt schrijft romans, verhalen en toneelstukken. Daarnaast is hij columnist bij de Gelderlander. In zijn oeuvre spelen vooral kleine alledaagse ergernissen een grote rol. De pers noemde Verbogt eerder ‘een meester van de dialoog’. Het programma begint om 15.00 uur. De toegang kost 10 euro, inclusief koffie of thee en hapjes. Kaarten zijn vanaf 14.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het theater. De Pinkenberg ligt aan de Kluizenaarsweg tussen Velp en Rozendaal. Reserveren kan bij Boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmestraat 6 in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.