Home / Velp / Circustheater speelt in De Pinkenberg

Circustheater speelt in De Pinkenberg

VELP – Circustheater Meatball & van de Camp speelt op woensdag 18 augustus een kindervoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Meatball & van de Camp vertellen het verhaal ‘De Kroon en de Zot’.

Ze gebruiken hierbij een arsenaal aan zotte kunsten. Geen fiets is het duo te hoog, geen vuur te heet en geen grap te dol. De voorstelling is een ontroerende komedie met een afstemming van spel, decor, kostuums en muziek. De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater. De voorverkoop vindt plaats bij boekhandel Bruna aan het Callunaplein in Dieren en bij boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. De kortingsbon uit de Regiobode geeft recht op een korting van 1 euro voor 2 personen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal de Hangmat aan de IJsselsingel 7 in Rheden. Voor meer informatie hierover is op de dag van de voorstelling het telefoonnnummer 026-3641912 beschikbaar.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.