woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeVelpCircustheater speelt in De Pinkenberg

Circustheater speelt in De Pinkenberg

VELP – Circustheater Meatball & van de Camp speelt op woensdag 18 augustus een kindervoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg in Velp. Meatball & van de Camp vertellen het verhaal ‘De Kroon en de Zot’.

Ze gebruiken hierbij een arsenaal aan zotte kunsten. Geen fiets is het duo te hoog, geen vuur te heet en geen grap te dol. De voorstelling is een ontroerende komedie met een afstemming van spel, decor, kostuums en muziek. De voorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten kosten 4,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater. De voorverkoop vindt plaats bij boekhandel Bruna aan het Callunaplein in Dieren en bij boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat 6 in Velp. De kortingsbon uit de Regiobode geeft recht op een korting van 1 euro voor 2 personen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal de Hangmat aan de IJsselsingel 7 in Rheden. Voor meer informatie hierover is op de dag van de voorstelling het telefoonnnummer 026-3641912 beschikbaar.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...