Twee maal regiokampioen

LOENEN / BEESD – Léon Tabor van de Loenermarkruiters wist de titel Regiokampioen voor de tweede maal op zijn naam te schrijven met zijn pony Brouwerij’s Dream tijdens de Outdoor Regiokampioenschappen van zaterdag in Beesd.

Tijdens de indoorkampioenschappen afgelopen winter werd hij regiokampioen in de L1 dressuur. Inmiddels is Tabor gepromoveerd naar twee dressuurklassen hoger, de M1 dressuur. In deze klasse wist hij zaterdag nogmaals de titel binnen te halen. De dressuurproef werd door de jury gewaardeerd met 191 en 172 punten. Tabor heeft zich met deze prestatie geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 28 en 29 augustus in Ermelo.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.