Home / Ellecom / Groenewoud zorgt voor genietend publiek

Groenewoud zorgt voor genietend publiek

ELLECOM – Raymond van het Groenewoud viert zijn zestigste verjaardag met een toer langs podia in Nederland en België en met een muzikaal repertoire van ongeveer 40 jaar. Zondag was hij in het park van Langoed Avegoor in Ellecom met Het Overzicht om daar het publiek te laten genieten van zijn muziek.

De Belg die in Nederland werd geboren, heeft in zijn lange carrière een indrukwekkend repertoire opgebouwd en het eind is nog niet in zicht. ‘Het Overzicht’ is de muzikale staalkaart van een muzikale alleskunner die nog steeds omgecompliceerd en ontembaar zijn publiek verleid en charmeert.
De Alliantie organiseert deze zomer een reeks buitenconcerten waar deze er één van was. Stef de Wit van de Alliantie: “We hebben geluk gehad met het weer. Tijdens het optreden was het wel droog, maar in de middag heeft het flink geregend. Toch zijn er ruim 300 mensen op afgekomen. Het viel niet tegen”.
Van het Groenewoud bracht een deel van zijn gehele repertoire ten gehore. De Wit: “Het was een mooi concert met een beschaafd publiek. Er werd bijvoorbeeld niet gedanst, maar er werd wel echt geluisterd naar de muziek en dat is voor een artiest ook erg belangrijk. Het publiek bestond vooral uit liefhebbers en het was een feest der erkenning”. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.