Home / Eerbeek / Hillebrand naar de Nederlandse Kampioenschappen

Hillebrand naar de Nederlandse Kampioenschappen

EERBEEK – BEESD – In Beesd werden zaterdag de Gelderse Kampioenschappen dressuur en springen voor de pony’s verreden. Montana Hillebrand van PC de Veluwezoom reed met Kasper mee in de M1 dressuur. Voor haar gevoel had ze een fijne proef gereden, maar echt veel tijd om na te genieten was er niet want Montana moest al snel door om met het viertal te rijden in de L Klasse. Tijdens de proef van het viertal werd bekend gemaakt dat Montana naar de huldiging mocht komen. Daar bleek dat zij zich samen met Kasper reservekampioen mag noemen. Dit betekent dat deze combinatie afgevaardigd is naar de Nederlandse Kampioenschappen, oftewel Hippiade, die eind augustus in Ermelo wordt gehouden.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.