Eerbeekse frisbeeër 5e op WK

EERBEEK – Kees Aufleger uit Eerbeek is afgelopen weekend met zijn team vijfde geworden bij de wereldkampioenschappen Ultimate Frisbee in Duitsland in de klasse onder 17 jaar.

De 17-jarige frisbeeër nam deel met de nationale selectie. Ultimate Frisbee wordt gespeeld door twee teams van zeven spelers op een veld van 100 bij 37 meter. Aan beide zijden van het veld bevindt zich een 18 meter diep scoringsvak, zoals bij American football en rugby. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Aufleger won vrijdag met zijn team met 14-7 van Italië en met 15-9 van Frankrijk. De ploeg sleepte hiermee een vijfde plaats in de wacht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.