Dierenaar aangehouden wegens vernieling

DIEREN- De politie heeft zaterdagavond een 23-jarige man aangehouden wegens het vernielen van een ruit van een winkel in het centrum van Dieren. De Dierenaar is aangehouden en meegenomen voor nader onderzoek.

Agenten reden rond kwart over tien langs de winkel toen ze aangesproken werden door getuigen. Deze verklaarden dat kort daarvoor een ruit was vernield door een onbekende man. De man zou richting het station zijn gelopen. De agenten gingen naar het station en troffen daar drie mannen aan. Eén van hen voldeed aan het door de getuigen opgegeven signalement. De man werd hierop door de politie aangehouden. De Dierenaar zou zich kort hebben verzet, maar de agenten konden hem overmeesteren. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan van de vernieling.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.