Home / Rheden / EHBO Rheden reikt prijzen uit

EHBO Rheden reikt prijzen uit

RHEDEN – Tijdens het Schaapscheerdersfeest in Rheden hield de Rhedense afdeling van de EHBO een prijsvraag en een kleurplatenwedstrijd. Vorige week reikte de EHBO-afdeling de prijzen uit.

Bezoekers mochten raden hoeveel meter verband er in een koker zat. In totaal waagden 89 bezoekers van het Schaapscheerdersfeest een gok. Het goede antwoord was 205 meter. Er waren twee inzendingen die er even dicht bijzaten: 200 en 210 meter. Het lot besloot dat Jasper Keizer uit Didam de winnaar is. Hij won een gevulde EHBO-koffer. Deze heeft een goede bestemming gevonden bij zijn voetbalvereniging. De EHBO organiseerde ook een kleurplatenwedstrijd voor kinderen tot en met 12 jaar. De mooiste platen kwamen in aanmerking voor een bon van ijssalon Maarten Liet. In de categorie 0 tot en met 6 jaar won Tom de Gast. Charelle maakte de mooiste kleurplaat bij de kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Alle kleurplaten zijn te bewonderen in de ijssalon van Maarten Liet.

www.ehbo-rheden.nl

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.