Picknicktafel voor Natuurmonumenten

ZUTPHEN / LAAG – SOEREN – Zondag 1 augustus werd een bijzondere dag voor ex-marathonkampioen Aad Steijlen; deze dag werd hij 75 jaar en om dit te vieren, organiseerde de trimmer een uurloop voor al zijn trimvrienden bij Hanzesport in Zutphen. Daarnaast waren er natuurlijk genoeg andere feestelijkheden en een fotosessie.

Met trimgroep Aad Steijlen traint de 75-jarige loper regelmatig in het bos. “Eén van onze verzamelpunten is parkeerplaats aan de voet van de Elsberg bij Laag-Soeren. Daar stond een picknicktafel en -bank die in verre staat van ontbinding was. We zaten daar wel eens,” begint Steijlen zijn verhaal. “De trimmers wilden me een cadeau geven voor mijn 75ste verjaardag. Maar ik zei: ‘ik heb alles al’. De trimmers hebben toen geld opgehaald voor een cadeau en ik wilde het aan iets goeds besteden; aan Natuurmonumenten.”
Van het opgehaalde geld heeft de trimgroep een kwalitatief zeer goede picknicktafel en -bank laten maken die op de plek van het oude bankje mag staan. Steijlen: “De picknicktafel met bank is door een vakman gemaakt van eikenhout met acaciahouten poten. Afgelopen zondag werd de picknicktafel aan Natuurmonumenten geschonken. De heer Knol van Natuurmonumenten was persoonlijk aanwezig om het cadeau in ontvangst te nemen en zijn reactie was geweldig”.
Niet alleen Natuurmonumenten werd zondag verrast; ook Aad Steijlen werd nog even in het zonnetje gezet. Tijdens de feestelijkheden in Zutphen zijn er foto’s gemaakt van alle honderd aanwezige trimmers en daar is een mooi boek van gemaakt die de ex-marathonkampioen van zijn kameraden overhandigd kreeg (foto). Meer foto’s op regiobodeonline.nl. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.