Home / Klarenbeek / Pannenkoekenfietstocht Oudhuizerstraat

Pannenkoekenfietstocht Oudhuizerstraat

KLARENBEEK – Zondag 29 augustus houdt de buurtvereniging Oudhuizerstraat voor de achttiende keer de jaarlijkse pannenkoekenfietstocht. De organisatie is er opnieuw in geslaagd een mooie route met nieuwe paadjes uit te zetten in onze mooie omgeving.

Halverwege de route is er een pitstop waar men een kopje koffie /thee krijgt aangeboden. Deze fietstocht is voor het hele gezin geschikt. Er is ruime parkeergelegenheid, waar auto’s gratis mogen staan. In de feesttent wordt ieder bij terugkomst muzikaal verwelkomd door de Iesseltrekkers uit Brummen.
Evenals voorgaande jaren zal de opbrengst beschikbaar gesteld worden aan een goed doel. Wie geïnteresseerd is en van fietsen houdt, is van harte welkom op zondag 29 augustus bij de feesttent aan de Oudhuizerstraat 16 te Klarenbeek.
Starten kan tussen 11.00 en 14.00 uur. Deelname aan deze fietstocht kost 6 euro per persoon. Dit is inclusief routebeschrijving, kopje koffie of thee onderweg en aan het eind een heerlijke pannenkoek. Mocht men niet zover kunnen fietsen, maar toch het goede doel willen steunen, dan is men van harte welkom in de feesttent om een drankje en een pannenkoek te nuttigen. Vele vrijwilligers zijn alweer druk met de voorbereidingen bezig en hopen dat het, evenals voorgaande jaren, weer een geslaagd evenement mag worden. Door de jaren heen is het een ware traditie geworden waar velen weer naar uitzien. “Heeft men een familie- of buurtfeest, kom gezellig bij ons fietsen. Wij hopen dat we zo samen met u een steentje kunnen bijdragen voor onze medemens en dat we velen van u mogen begroeten”, aldus de organisatie. Meer informatie via telefoon 055 – 301 13 10.
.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.