Home / Ellecom / Focus geeft concert op Avegoor

Focus geeft concert op Avegoor

ELLECOM – De Alliantie presenteert op zaterdag 14 augustus een concert van Focus in het park van landgoed Avegoor in Ellecom. Focus was in de jaren zeventig één van de meest succesvolle en meest gewaardeerde bands in de Nederlandse rockscene.

De band brengt unieke progressieve rock ten gehore. Focus werd destijds aangevoerd door twee muzikale zwaargewichten: Jan Akkerman en Thijs van Leer. De band werd vooral bekend met de instrumentale nummers Hocus Pocus en Sylvia. Onder leiding van Van Leer is Focus begonnen aan een comeback. Hij wordt hierbij geassisteerd door Focus-drummer van het eerste uur Pierre van der Linden. De band bestaat tegenwoordig verder uit Niels van der Steenhoven en Bobby Jacobs. Het concert begint om 20.30 uur. De toegang kost 15 euro. Kaarten zijn vanaf 20.00 uur verkrijgbaar aan de kassa op het landgoed aan de Zuthpensestraatweg 2 in Ellecom. Reserveren kan via telefoon 0313-430600. Op zondag 22 augustus is er een optreden van Leo Blokhuis en Ricky Koole op Avegoor.

 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.