Home / Eerbeek / Uitslagen Weltevreden Open tennistoernooi

Uitslagen Weltevreden Open tennistoernooi

EERBEEK – Van 2 tot en met 8 augustus werd door Tennis Club Eerbeek het achttiende Open tennistoernooi georganiseerd. Evenals vorig jaar was Juwelier Weltevreden uit Eerbeek de hoofdsponsor en waren Autobedrijf Mulder, Drukkerij Willems, Els Snoek Albufeira en Intersport Jonker onze subsponsoren.
Door de grote belangstelling werd ook dit jaar het maximum aantal inschrijvingen overschreden en moesten deelnemers op de wachtlijst worden geplaatst.
Met 210 deelnemers kon maandagmiddag om 16.30uur, na een fikse stortbui en het hijsen van de vlag door Erik Weltevreden van Juwelier Weltevreden, worden gestart met de eerste van de 275 te spelen partijen.
De deelnemers en de toeschouwers hadden op dinsdag- en woensdagavond de gelegenheid bij de stand van Intersport Jonker hun tennisgarderobe uit te breiden en ter plekke het racket opnieuw te laten bespannen.
Na een week van competitie en afzien kwam zondag 8 augustus de finaledag. Bij de Heren Enkel 5, 25 plus werd Danny de Harder van T.V.Vego, bij de dames in deze categorie werd Alma Wevers van T.C.Ugchelen kampioen, in de Heren Dubbel waren Danny Reichert en Niek Wassink van T.C.Eerbeek de besten en bij de Dames Dubbel Hedda Kouwenberg en Pauline Mosterd van T.C.Sprenkelaar en bij de Gemend Dubbel Silvia Vleeming-Pater en Erik Brinkman van T.C.Eerbeek. Op niveau 6, 25 plus, werd bij de Heren Enkel Bart Reints Bok van T.C.Sprenkelaar kampioen, bij de Heren Dubbel Tonnie Uiterweerd en Mark van Zijtveld van Beckson/T.C.Brummen, bij de Dames Dubbel Sabrina Hogendorp en Tineke Singelenberg van T.C.Sprenkelaar en bij de Gemengd Dubbel Connie Wetters en Andre Roseboom van T.V.Dieren. Bij niveau 7, 35 plus, werd bij de Heren Enkel Paul Kuijper van A.L.T.B. eerste, bij de Dames Enkel Wilma van Tol van T.V. de Maten, bij de Heren Dubbel René van Amsterdam en Bart Mens van T.V.De Maten, bij de Dames Dubbel Marja Mekking-van Heuveln en Wilma van Tol van T.V.De Maten en bij de Gemengd Dubbel Hannie Ruegebrink en Hans Ruegebrink van L.T.C.Loenen (Veluwe). Op niveau 7, 55 plus, werd bij de Heren Enkel Gé Helmich van T.C. Eerbeek eerste, bij de Heren Dubbel Engel Berends en Hans Ruegebrink van L.T.C.Loenen (Veluwe), bij de Dames Dubbel Cornelia v.d.Pol-Brongers en Alie Roos-Nijkamp van T.C.Eerbeek. op niveau 8, 35 plus, werd bij de Heren Enkel A. Beeuwkes van T.C. Ugchelen eerste, bij de Heren Dubbel Henk Hulshof en Erik Weltevreden van T.C.Eerbeek en bij de Gemengd Dubbel Gery Mensink-Voorhorst en Henk Noppert van T.C.Eerbeek/T.V.De Maten.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.