Bridgeclub start nieuw seizoen

EERBEEK – Bridgeclub ‘I Love Bridge’ start op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september met het nieuwe wedstrijdseizoen. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te spelen.

Op woensdag 25 augustus is eerst nog de afsluiting van de zomercompetitie. De competitie is dankzij het goede weer door honderden bridgers en toeschouwers bezocht. Bridgers kunnen vanaf 31 augustus kiezen uit twee speelmomenten. Op de dinsdag wordt er vanaf 13.30 uur gebridged. Op de woensdag starten de wedstrijden om 19.30 uur. Spelers hoeven zich niet aan- of af te melden. “Mensen hebbben het tegenwoordig druk”, legt voorzitter Jack Richheimer uit. “Niet iedereen wil zich een heel jaar vastleggen voor een bepaalde middag of avond.” Deelname kost voor leden 1,50 euro per keer en voor niet-leden 2,50 euro. De vaste contributie bedraagt 5 euro per jaar per persoon. De bridgewedstrijden worden gespeeld in het Pater Dekkerhuis aan de A.H. Lorentzstraat 20 in Eerbeek.

www.ilovebridge.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.