Home / Doesburg / Steunpunt Doesburg zoekt vrijwilligers

Steunpunt Doesburg zoekt vrijwilligers

DOESBURG – Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg zoekt vrijwilligers voor diverse organisaties in Doesburg. Het steunpunt is onder meer op zoek naar een gastvrouw of gastheer die cliënten ontvangt.

Verder zoekt het steunpunt een begeleider voor activiteiten en een maatje voor een oudere vrouw. Voor meer informatie over deze en andere vacatures kunnen belangstellenden kijken op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg. In de bibliotheek kan gratis gebruik worden gemaakt van het Digitaal Vrijwilligers Informatie Punt (DVIP). Het Steunpunt is ook telefonisch bereikbaar op de maandag- en vrijdagochtend via 0313-472632. Het inloopspreekuur is vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Mailen kan naar vvb@carion.nl.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.