Home / Doesburg / Nieuwe organisatiepost DBB voor Doesburg

Nieuwe organisatiepost DBB voor Doesburg

DOESBURG- Waarschijnlijk is het al veel mensen opgevallen tijdens Doesburg Binnenste Buiten dat de infopost van de organisatie niet meer de oude caravan was. Een schaftkeet is zeer mooi omgebouwd. Een aantal vrijwilligers van binnen en buiten het bestuur is hier druk mee geweest en het resultaat mag er zijn.

De wagen is voorzien van alle moderne communicatiemiddelen. Tijdens de laatste Doesburg Binnenste Buiten was er op woensdag heel slecht weer voorspeld en kon de organisatie van uur tot uur het weer volgen en op tijd alle kraamhouders en artiesten waarschuwen, zodat er geen rampen zijn gebeurd. De infopost is ook goed zichtbaar, zodat een ieder weet waar hij of zij moet zijn voor informatie of melden van calamiteiten. In de wagen is zelfs een AED (defibrillator) voor reanimatie aanwezig.
Het bestuur van DBB vindt dat de infopost ook bij andere evenementen gebruikt kan worden. Door middel van magneetfolie kan iedere organiserende groep er tijdelijk een eigen logo op zetten. DBB is zeer blij met de sponsors, waaronder Stichting Woonservice IJsseland en Mark ten Dolle Grondverzet. die de aanschaf mede mogelijk hebben gemaakt. Schildersbedrijf Naaldenberg leverde de verf en Sijn ICT de vaste computers met alle randapparatuur. De belettering is verzorgd door Reklamat Lichtreclame – foto Hanny ten Dolly
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.