Home / Doesburg / Doesburgse Bijentuin houdt open dag

Doesburgse Bijentuin houdt open dag

DOESBURG – Imkersvereniging Doesburg e.o. houdt op 14 augustus van 9.00 tot 12.00 uur een inloopbijeenkomst in de Bijentuin aan de Panovenweg in Doesburg. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de bijenstal en om honing te proeven.

De imkers geven informatie over het leven van de bijen, over het nut van bijen voor de mens en over het houden van bijen. Er zijn beschermende hoofdkappen aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn dit jaar ook nog inloopochtenden op zaterdag 11 september, 9 oktober en 13 november. In december staat Imkersvereniging Doesburg e.o. op de kerstmarkt in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.