Home / Apeldoorn / Fietstocht Rondje Apeldoorn

Fietstocht Rondje Apeldoorn

APELDOORN – Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn houdt woensdag 8 september het jaarlijks terugkerend provinciaal fietsrondje. Iedereen mag meefietsen: leden, niet-leden en ook heren zijn van harte welkom.

De route gaat door de bossen van de kroondomeinen, de zandverstuivingen van Kootwijk en er is een lunchpauze op de heide bij Hoog-Soeren. Hier is voor de deelnemers de mogelijkheid zich op te frissen en enkele kraampjes te bekijken. De tocht is respectievelijk 35 of 45 kilometer lang en er kan onderweg besloten worden welke route men neemt.
De startplaats is bij Victoria Boys aan de Berghuizerweg in Apeldoorn en er kan tussen 10.00 en 11.30 uur gestart worden. De sluiting is om 17.00 uur. Er is een mogelijkheid een gewone en / of elektrische fiets te huren. De kosten hiervoor bedragen respectievelijk 7,50 euro en 17,50 euro en deze staan bij de startplaats klaar.
De inschrijfkosten bedragen 7,50 euro voor leden en 9,50 euro voor niet-leden. Alle deelnemers krijgen bij de aanmelding een rugzakje met daarin verschillende kortingsbonnen en een kop koffie met een plak cake aangeboden. Bij de finish is er een verloting met mooie prijzen. Een deel van de opbrengsten gaat naar de Ronnie Trober foundation.
Het inschrijfformulier is te downloaden via www.nbvp.nl of via www.nbvpgelderland.nl en het formulier kan gemaild worden naar assea@hetnet.nl. Men kan zich nog tot 25 augustus inschrijven.

Anje van Assen, tel. 055 – 3660338 (na 19.00 uur)
Jenny de Beer, tel. 055 – 5336850,
e-mail. wjbeertje@kpnmail.nl
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.