Home / Doesburg / Junior EHBO-diploma’s

Junior EHBO-diploma’s

DOESBURG – De leerlingen uit groep vijf van Oecumenische Basisschool hebben net voor het begin van de vakantie hun diploma EHBO-junior behaald. Meester Gé gaf de lessen. De kinderen zijn allemaal geslaagd en renden gillend en zwaaiend met hun diploma door de school. De volgende kinderen hebben het diploma behaald: Jessie Bergervoet, Esther Blok, Vera Bosch, Ariannita Carrión Salinas, Veerle den Hartog, Emma Hassing, Kevin Hulsegge, Jessica Jansen, Mick Jansen, Maikel de Jong, Zoë Kleinhuis, Sara Luimes, Nikita Masseling, Merel te Niet, Jayme Overmeen, Lisanne Pasman, Laurent Quaedvlieg, Rik Reitsema, Melissa Schierboom, Jorne Snik, Meike Somsen, Luke Tetteroo, Maylin Teunissen, Cas van Uffelen, Lianne Veldhuis, Jay Welle, Sanne van Werkhooven.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.