Home / Giesbeek / Leesgroep Literatuur Leren Lezen

Leesgroep Literatuur Leren Lezen

GIESBEEK – In september start in Giesbeek de nieuwe leesgroep Literatuur Leren Lezen. Deze is speciaal opgezet voor mensen die meer over literatuur willen weten, maar denken dat dit te moeilijk is.

Iedereen tussen de 15 en 95 jaar die wel eens een literair boek heeft proberen te lezen, maar hier weinig mee kon, kan hier terecht, maar ook mensen die wel eens wat meer over bekende literatuur willen weten. In een groep worden verschillende beroemde werken uitgelegd en verklaard, waarbij veel aandacht wordt besteed aan ieders eigen ervaringen. Alle teksten zijn in het Nederlands en er hoeft geen heel boek per week gelezen te worden.
Tijdens de bijeenkomsten wordt een aantal leesstrategieën verkend, waardoor deelnemers meer gaan begrijpen van literaire werken en meer kunnen genieten van het lezen van literatuur. Voorkennis is niet nodig. De leesgroep is iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Binnenrijk aan de Burgemeester van Rielstraat 36 in Giesbeek. De eerste bijeenkomst is 7 september. De kosten bedragen 7,50 euro per les, inclusief leesstof.

Aanmelden: Manon Kummer, m.kummer@versatel.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.