woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeGiesbeekLeesgroep Literatuur Leren Lezen

Leesgroep Literatuur Leren Lezen

GIESBEEK – In september start in Giesbeek de nieuwe leesgroep Literatuur Leren Lezen. Deze is speciaal opgezet voor mensen die meer over literatuur willen weten, maar denken dat dit te moeilijk is.

Iedereen tussen de 15 en 95 jaar die wel eens een literair boek heeft proberen te lezen, maar hier weinig mee kon, kan hier terecht, maar ook mensen die wel eens wat meer over bekende literatuur willen weten. In een groep worden verschillende beroemde werken uitgelegd en verklaard, waarbij veel aandacht wordt besteed aan ieders eigen ervaringen. Alle teksten zijn in het Nederlands en er hoeft geen heel boek per week gelezen te worden.
Tijdens de bijeenkomsten wordt een aantal leesstrategieën verkend, waardoor deelnemers meer gaan begrijpen van literaire werken en meer kunnen genieten van het lezen van literatuur. Voorkennis is niet nodig. De leesgroep is iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Binnenrijk aan de Burgemeester van Rielstraat 36 in Giesbeek. De eerste bijeenkomst is 7 september. De kosten bedragen 7,50 euro per les, inclusief leesstof.

Aanmelden: Manon Kummer, m.kummer@versatel.nl
 

spot_img
Vorig artikelSpookrijder op A348
Volgend artikelJunior EHBO-diploma’s
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...