Home / Loenen / De Kempers start met nieuw rooster

De Kempers start met nieuw rooster

LOENEN – Gymnastiekvereniging De Kempers uit Loenen begint op 16 augustus in de gymzaal aan de Kempe in Loenen met het nieuwe gymnastiekseizoen. Dit seizoen zijn de lestijden veranderd, zodat er minder lesuitval op de zaterdagen is.

Er is tevens een mogelijkheid om met onder andere de springgroep mee te doen aan wedstrijden. De Kempers heeft ook dit jaar weer een actie, waarin alle nieuwe leden een maand gratis mogen sporten bij de vereniging. Meer informatie over De Kempers via het secretariaat, telefoon 055-5052885.

www.gymnastiekverenigingdekempers.nl
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.