Home / Hall / Annelies van der Drift opent atelier

Annelies van der Drift opent atelier

HALL – Tijdens de Open Atelierdagen van de Kunstkring Brummen opent Annelies van der Drift de deuren van haar atelier. Belangstellenden kunnen tussen 11.00 en 17.00 uur haar beelden in klei en steen bekijken.

Ook toont zij kleurige schalen en raamhangers van glas. De kunstenares is aanwezig in haar atelier. Cursisten geven een indruk van de lessen die in het atelier worden gegeven. Het atelier van Annelies van der Drift bevindt zich aan de Vosstraat in Hall.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.