Home / Eerbeek / Houten dorp

Houten dorp

EERBEEK – Een hele week lang spelen, hutten bouwen en genieten van leuke uitjes: de Kindervakantie Spelen (KVS) in Eerbeek zitten er weer op. Door het tegenvallende weer, moest het programma wat worden aangepast, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was weer een fantastische week.

Op het veldje naast de Korenmolen verrees weer het jaarlijkse dorp van houten hutten. In groepjes werd hier door de kinderen zelf aan gewerkt. Tussendoor stonden er spelletjes en uitjes op het programma. Zo ging de groep woensdagmiddag naar de speeltuin in Dieren en donderdag naar het zwembad. De overnachting op het terrein kon woensdagavond helaas niet doorgaan, de grond was te drassig om op te slapen. Rode draad van de week was een diefstal. Vier verdachten werden gedurende de week aan de kinderen voorgesteld, die op zoek gingen naar de dader. Met een spetterende bonte avond is de drukke en vermoeiende, maar oh zo leuke week vrijdagavond afgesloten.
Sjoerd Botschuyver, medewerker van SWB, kijkt tevreden terug op de KVS. “Het is een superweek. Mede dankzij sponsoring van Zweers Bouw, van wie we ontzettend veel materiaal hebben gekregen, is het zo’n succes geworden. De woensdag hebben we Zweers-dag gedoopt, omdat we dankzij dit bedrijf een uitje konden maken.”

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.