EHBO-diploma’s behaald

DOESBURG – De leerlingen uit groep acht van basisscholen de Ark Beinum en de Ark Stad in Doesburg hebben net voor de zomervakantie hun EHBO-diploma behaald. Dit mede dankzij de inzet van het Rode Kruis Doesburg. De geslaagden zijn op de locatie Beinum: Jurgen Ankersmit, Lotte Baars, Colin Bean, Kim Bernhards, Mike Bhagai, Aniek Bloemendaal, Faye Buurkes, Lianne Gerritsen, Heidi Haring, Demi Hartjes, Sanne den Herder, Jurgen ten Hove, Kylian Klein, Bente Kluin, Noortje Luimes, Percy Masseling, Nienke Pieper, Yana Rösler, Tim Ruesen, Maikel Schennink, Dylan Senhorst, Bart Smeets, Marije Smeets, Megan Teunissen, Laura Tiemissen, Dimitri Trentelman, Martijn Vegers, Demi Zeën. Op de locatie Stad: Mustafa Alemdar, Harmen Blok, Linde Bouman, Sophie van Genderen, Iris Gossink, Thomas Haanappel, Romay Hendriks, Martijn van Immerzeel, Willem Kok, Nicole Opgenoort, David Schiphorst, Dylan Schunck, Nienke Smit, Bart ter Steeg, Robin Stijntjes, Dylan Stokman, Keylee Verheij, Marc de Vries, Ismail Yalvaç, Matthijs Zijlstra en Ezrah van Zijtveld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.