Home / Dieren / Spookrijder op A348

Spookrijder op A348

DIEREN – De politie heeft donderdagavond een 53-jarige automobilist uit Leiden beboet voor spookrijden op de A348. De bestuurder zou zijn gekeerd op de A348, waardoor hij een stuk tegen de richting in reed.

Door het zeer oplettende tegemoet komende verkeer kon een aanrijding worden voorkomen. Agenten zagen de man rond kwart over zeven de A348 oprijden in de richting van Arnhem vanuit de richting Dieren. Op een gegeven moment keerde de bestuurder zijn auto en reed terug in de richting van de Ellecomsedijk. Toen de agenten de man aan de kant van de weg hadden gezet en hem om een verklaring vroegen, zei de man dat zijn navigatiesysteem hem vertelde te keren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.