Boul’Animo bestaat een kwart eeuw

DIEREN – Jeu de boules-vereniging Boul’Animo uit Dieren bestaat op 19 augustus 25 jaar. Om dit te vieren, houdt de club een ledentoernooi en een feestavond.

Boul’Animo ruimt tijdens de feestvreugde ook een moment in om stil te staan bij de leden die de afgelopen 25 jaar zijn overleden. Tijdens een ‘in memoriam’ zal op 5 september een gedenkteken op het eigen complex aan de Admiraal Helfrichlaan worden onthuld. Op donderdag 19 augustus is er een mixtoernooi voor leden. Aanmelden voor deze wedstrijd kan tussen 19.00 en 19.15 uur. Het toernooi begint om 19.30 uur. Deelname is gratis. Op zaterdag 4 september is er tussen 15.00 en 17.00 uur een feestelijke receptie. Alle leden, donateurs en genodigden zijn van harte welkom. De barbecue kost 7,50 euro per persoon. Om 20.00 uur start de feestavond met muziek en optredens. De toegang is gratis. Op zondag 5 september is tussen 14.00 en 17.00 uur de herdenkingsbijeenkomst.

Boul’Animo bestaat uit recreatieve spelers, wedstrijdspelers en spelers in de nationale competities. Eén van de leden maakt deel uit van de nationale selectie. Boul’Animo organiseert jaarlijks diverse wedstrijden en toernooien. De Grand Prix Animo is een toernooi voor de echter topspelers. Een bekend regionaal toernooi is ‘De Ster van Middachten’, dat onlangs voor de 24e keer werd gespeeld. Verder is er iedere maand een toernooi voor de leden, is er een clubkampioenschap en een zomeravondcompetitie. De vereniging heeft ook aandacht voor de maatschappij. Het inschrijfgeld bij het jaarlijkse carnavalstoernooi is bestemd voor een goed doel. Dit jaar mochten de Cliniclowns een cheque ter waarde van 300 euro in ontvangst nemen. Boul’Animo is momenteel met Carion en de Dierense speeltuin in gesprek om te bekijken wat de verschillende partijen voor elkaar kunnen betekenen. Ook wil de vereniging de gemeente Rheden steunen in het streven om meer mensen aan het sporten te krijgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.