Extra inzamelpunten voor gereedschap

BRUMMEN – De stichting Gered gereedschap is sinds deze maand drie inzamelpunten voor overtollig gereedschap rijker. De nieuwe inzamelpunten zijn bij de Fixet-vestigingen in Beekbergen, Brummen en Eerbeek.

De Stichting Gered Gereedschap houdt zich bezig met het inzamelen, opknappen en versturen van gebruikt gereedschap naar ontwikkelingslanden. De stichting is sinds 1995 actief in de gemeente Voorst en de regio Zutphen, Apeldoorn en Epe. Het opgeknapte gereedschap wordt onder meer gebruikt voor scholen en in werkplaatsen die zich richten op de opleiding van straat- en weeskinderen, gehandicapten en vluchtelingen. In de Fixet-vestigingen in Beekbergen, Brummen en Eerbeek staat een inzamelbak voor het gereedschap. Ook een financiële gift is welkom bij de stichting. Donaties kunnen worden gedaan op bankrekeningnummer 366273132 t.n.v. Stichting Gered Gereedschap Voorst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.