Orgelconcert in Beekbergse kerk

BEEKBERGEN – Organist André Knevel en panfluitiste Liselotte Rokyta geven op maandag 16 augustus een orgelconcert in de Dorpskerk in Beekbergen. Knevel speelt op het in 1779 gebouwde Schillingorgel.

Het programma is geschikt voor een breed publiek. Knevel viert dit jaar zijn 40-jarig organistenjubileum. In 1975 emigreerde hij naar Canada. Hij is daar als muziekdocent en kerkorganist verbonden aan verschillende christelijke scholen. Het concert eindigt met een samenzang. De toegang kost 5,50 euro voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur geopend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.