Karate-examens Brummen

BRUMMEN – De cursisten van de Brummense Karate-Jitsu Club Brummen legden vlak voor de zomervakantie examens af. Ouders, familie en vriendjes waren onder de indruk van de vaardigheden die de examenkandidaten lieten zien. De jongens en meiden zijn op hun eigen niveau getoetst op kracht, snelheid, techniek, uithoudingsvermogen en concentratie. Ook toonden ze perfecte Kata-demonstraties, waarbij geheel zelfstandig een vastgesteld pastroon van diverse technieken uitgevoerd moet worden. Aan het eind van de dag zijn de diploma’s uitgereikt aan: Daan Dusseljee (7) – witte band met gele slip, Martijn Brouwer (8) – witte band met oranje slip, Rubin Brouwer (8) – witte band met groene slip, Dionne Meeuwisse (8) – witte band met groene slip, Sjanne Wassink (8) – witte band met groene slip, Melvin Loing (8) – gele band met groene slip, Luca Brandwagt (9) witte band met groene slip, Bowien Dusseljee (10) – witte band met oranje slip, Ticho van Winden (11) – witte band met bruine slip, Lotte Waanders (12) – witte band met bruine slip, Sebastiaan Al (12) – oranje band met bruine slip, Romy Loing (11 – groene band), Wendi van Rheenen (12) – groene band. Sophie Brandwagt (12) doet op een later moment examen. De lessen starten weer vanaf 17 augustus, iedere dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de sportzaal van de Michaelshoeve.

www.karatejitsu.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.