woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeBronkhorstKarate-examens Brummen

Karate-examens Brummen

BRUMMEN – De cursisten van de Brummense Karate-Jitsu Club Brummen legden vlak voor de zomervakantie examens af. Ouders, familie en vriendjes waren onder de indruk van de vaardigheden die de examenkandidaten lieten zien. De jongens en meiden zijn op hun eigen niveau getoetst op kracht, snelheid, techniek, uithoudingsvermogen en concentratie. Ook toonden ze perfecte Kata-demonstraties, waarbij geheel zelfstandig een vastgesteld pastroon van diverse technieken uitgevoerd moet worden. Aan het eind van de dag zijn de diploma’s uitgereikt aan: Daan Dusseljee (7) – witte band met gele slip, Martijn Brouwer (8) – witte band met oranje slip, Rubin Brouwer (8) – witte band met groene slip, Dionne Meeuwisse (8) – witte band met groene slip, Sjanne Wassink (8) – witte band met groene slip, Melvin Loing (8) – gele band met groene slip, Luca Brandwagt (9) witte band met groene slip, Bowien Dusseljee (10) – witte band met oranje slip, Ticho van Winden (11) – witte band met bruine slip, Lotte Waanders (12) – witte band met bruine slip, Sebastiaan Al (12) – oranje band met bruine slip, Romy Loing (11 – groene band), Wendi van Rheenen (12) – groene band. Sophie Brandwagt (12) doet op een later moment examen. De lessen starten weer vanaf 17 augustus, iedere dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in de sportzaal van de Michaelshoeve.

www.karatejitsu.nl
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...