Home / Eerbeek / Bedrijfsinbraak in Eerbeek

Bedrijfsinbraak in Eerbeek

EERBEEK – Bij een installatiebedrijf aan de Loubergweg in Eerbeek is dinsdagavond ingebroken. Hierbij werden diverse koffers met gereedschap weggenomen. Later in de nacht heeft de politie in Arnhem een 42-jarige man uit Zelhem aangehouden die ervan verdacht wordt bij de inbraak betrokken te zijn.
De inbraak werd omstreeks middernacht via de alarmcentrale gemeld. Er was een ruit geforceerd om het bedrijfspand binnen te komen. De politie heeft later in de nacht in Arnhem een verdachte aangehouden. In zijn auto werden de gestolen koffers uit het bedrijfspand aangetroffen.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.