Home / Doesburg / Diploma’s voor groep 7

Diploma’s voor groep 7

DOESBURG – De jongens en meiden van groep zeven van de Oecumenische Basisschool de Ark Beinum in Doesburg hebben hun EHBO-A examen afgelegd. Dit is heel bijzonder, want normaal mag je pas in groep acht op voor dit diploma. Deze kinderen hebben echter in groep vijf al hun EHBO-junior behaald en nu dus het EHBO-A diploma. De geslaagden zijn Danny van Alphen, Ralf Bongers, Sam Bos, Hellen Crum, Loran van den Dungen, Laura Egelmeers, Mike Griffioen, Emma den Hartog, Eline Kempers, Rick Meijer, Savannah Ostermeier, Remco Peddemors, Vincent Peddemors, Julian Plat, Simone Quaedvlieg, Anneke Rasenberg, Roos Reitsema, Laura Schuijt, Coen Severein, Daniël Snieder, Tatiana Teterissa, Maureen Tiemissen, Genesis Trentelman, Lars Verstraete, Tristen van Vliet, Fabian Waterval, Jari Welle.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.