Home / Dieren / Dierense vrouw gewond in woning: getuigen gezocht

Dierense vrouw gewond in woning: getuigen gezocht

DIEREN – De politie is een onderzoek gestart naar een mogelijke mishandeling van een 52-jarige vrouw uit Dieren. De vrouw is tussen 25 juli en 27 juli door nog onbekende oorzaak gewond geraakt in haar woning aan de Kerstraat in Dieren.

De vrouw is zondag 25 juli omstreeks 20.30 uur naar bed gegaan en is pas dinsdag 27 juli om 10.30 uur wakker geworden in haar woonkamer. Ze had diverse verwondingen en blauwe plekken. De vrouw verklaart zich niets te kunnen herinneren van wat er in de tussentijd is gebeurd.

Via een familielid werd de huisarts ingeschakeld, die de vrouw heeft doorverwezen naar het ziekenhuis. Een ander familielid heeft uiteindelijk dinsdagmiddag melding gedaan van de situatie bij de politie. De vrouw heeft dinsdagavond aangifte gedaan van zware mishandeling.
De politie is direct een onderzoek gestart. Er zijn geen inbraaksporen aangetroffen, wel was het een ravage in haar slaapkamer. De politie doet onderzoek of er goederen uit de woning zijn weggenomen.

Getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen die tussen zondagmiddag 25 juli en dinsdagmiddag 27 juli iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Kerkstraat in Dieren. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.