Topamusement Brummen in fotoboek

BRUMMEN – Harry Timmer van Concordia organiseert al bijna twintig jaar muziek- en zangevenementen in Brummen. De Brummense Meifeesten zijn reeds lange tijd een begrip in de regio en ver daarbuiten, maar sinds een jaar of zes vinden in de grote zaal van Concordia ook dergelijke feesten in kleiner verband plaats. Fotograaf Luuk te Kampe is daar steeds bij aanwezig en legt sinds 2006 één en ander op de plaat vast. Hij heeft onder de titel ‘Topamusement in Brummen’ over deze periode een fotoboek samengesteld.

Vele pagina’s met kleurige afbeeldingen van Jan Smit tot de Julian Sasband, van De Dijk tot The Tribute to The Catsband en van Nick en Simon tot Frans Duijts. De foto’s zijn gemaakt tijdens optredens van de artiesten op de Meifeesten of in Concordia. Onlangs bood Te Kampe het mooie fotoboek aan de totaal verraste organisator van de feesten aan. Het boekwerk is bestemd voor de stamtafel in het café van Concordia, zoals ook is te lezen op de omslag. Timmer toonde zich zeer verguld met dit bijzondere cadeau.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.