Home / Velp / Motorrijder en snorfietser op de bon

Motorrijder en snorfietser op de bon

VELP – De politie heeft vrijdagmiddag in Velp-Zuid een motor en een snorfiets in beslag genomen. Agenten namen na klachten van buurtbewoners poolshoogte.

De motorrijder zou vaak zonder helm met hoge snelheid en veel lawaai tegen het verkeer in rijden. Ook over het asociale verkeersgedrag van de snorfietser waren meerdere meldingen binnengekomen. Ook tijdens een onopvallende controle van agenten reed de 29-jarige motorrijder uit Veko tegen de rijrichting in. De politie nam zijn motor voor onderzoek in beslag. Verder kreeg hij een bekeuring voor rijden zonder rijbewijs, zonder helm en zonder verzekering. Terwijl de agenten op de sleepdienst wachtten, reed de snorfietser voorbij op het trottoir. De 19-jarige bestuurster bleek ook geen rijbewijs te hebben. Ook de snorfiets werd voor onderzoek in beslag genomen. De vrouw kreeg een bekeuring.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.