Home / Laag-Keppel / Jazz in Kasteeltuin

Jazz in Kasteeltuin

LAAG-KEPPEL- Het plein voor het kasteel in Laag-Keppel was zondag omgetoverd tot een openlucht concertzaal. Een schitterend podium, makkelijke stoelen en een geweldige catering zorgden er voor dat deze eerste Jazztime festival gelijk een naam maakte.

Wat is er mooier dan met het heerlijke weer buiten te zitten en te luisteren naar de geweldige bands die hier zondag optraden? Van 12.00 uur tot 19.00 uur was het één en al jazzmuziek, op deze foto van Koen de Cauter en de Waso Band. Gezien de lange duur van het festival – zeven uur – kan de prijs van het kaartje ronduit goedkoop gevonden worden. Velen genoten dan ook volop van de muziek, met als extra dimentie de schitterende entourage. Het eerste festival ‘Jazztime at the Keppel Castle’ moest qua opzet direct een grootse allure uitstralen en daar is de organisatie ook werkelijk in geslaagd. Het festival moet, volgens de organisatie, gaan groeien tot een van de top jazz festivals in West-Europa. Gezien de eerste editie behoort dit beslist tot de mogelijkheden – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.