Home / Laag-Keppel / Brits theatergezelschap bij Kasteel Keppel

Brits theatergezelschap bij Kasteel Keppel

LAAG KEPPEL – Kasteel Keppel opent op zondag 29 augustus de poort van de tuin voor een bijzondere voorstelling van het Britse openlucht theatergezelschap Illyria. Het gezelschap speelt Romeo and Juliet van William Shakespeare.

In de geheel eigen hilarische en absurde stijl van Illyria komt het dramatische liefdesverhaal weer tot leven. De speeltaal is Engels, maar dit is goed begrijpbaar Engels uit de tijd van Shakespeare. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen de bezoekers in het park een zelf meegebrachte picknick nuttigen. Stoelen zijn te huur bij de ingang van de tuin. Zowel tijdens als in de pauze zijn er bij de bar consumpties verkrijgbaar. De voorstelling gaat ook bij slechts weer gewoon door. Paraplu’s belemmeren het zicht en zijn daarom uit den boze. De voorstelling begint om 14.00 uur. Het park is voor de picknick geopend vanaf 12.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Bronckhorst via telefoon 0575-553222 en bij Kasteel Keppel via kasteelkeppel@gmail.com. Kaarten kosten voor volwassenen 17,50 euro en voor kinderen 12,50 euro.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.