Home / Doesburg / Op reis met de stoomtram

Op reis met de stoomtram

DOESBURG – Vanaf Zorgcentrum IJsselzicht vertrok vorige week de Stoomtram Doesburg voor een stadsrit. De tocht was georganiseerd voor leden van Zangclub Senioren Doesburg.

Nog voor vertrek klonk vanuit de tramwagon muziek van een accordeonist die met het gezelschap meereisde. Er stond een stadstour en een bezoek aan pannenkoekenrestaurant De Roskam op het programma. Veel deelnemers kwamen bekende plekken en straten met dierbare herinneringen tegen. “Zo’n geweldig fijne middag heb ik in lange tijd niet gehad”, klonk er regelmatig in de tram. De activiteit was mogelijk dankzij de hulp van twee medisch opgeleide vrijwilligsters, een accordeonist en de machinist van Stoomtram Doesburg met twee begeleidsters. Zangclub Senioren Doesburg werd opgericht op 26 maart 1974. Het koor zingt iedere donderdagmiddag van 15.15 tot 17.00 uur in IJsselzicht. Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer komen kijken en luisteren.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.