Home / Doesburg / Muzikale stadswandelingen in Doesburg

Muzikale stadswandelingen in Doesburg

DOESBURG – De Stichtingen Doesburgse Muziekcultuur en Doesburgs Carillon houden op zondag 15 augustus voor de tweede en laatste keer in deze zomer een Muzikale Stadswandeling.

Het programma begint om 13.30 uur in de hal van het stadhuis aan de Roggestraat met een korte inleiding over het Doesburgse carillon. Aansluitend geeft stadsbeiaardier Roel Smit een concert van een half uur. Om half drie start de wandeling onder leiding van een VVV-stadsgids. De wandeling gaat langs historische plaatsen in de Doesburgse binnenstad en eindigt bij de Martinikerk. Daar vertelt de Arnhemse organist IJsbrand ter Haar over de drie orgels in de kerk, gevolgd door een concert van een half uur. Deelname kost 9 euro per persoon. Reserveren kan bij de VVV Doesburg aan de Kerkstraat 6, telefoon 0313-479088 of info@vvvdoesburg.nl. Kaarten kunnen ook een half uur voor aanvang in het stadhuis worden gekocht.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.