Home / Zutphen / Open dag bij Kynologenclub Zutphen

Open dag bij Kynologenclub Zutphen

ZUTPHEN – Kynologenclub Zutphen e.o. houdt op zaterdag 14 augustus een open dag. De club biedt leden en belangstellenden een gevarieerd programma.

Van 11.00 tot 12.45 uur presenteren de leden alle cursussen en hondensporten, zoals de puppycursus, behendigheid en flyball. Om 13.00 uur kunnen bezoekers hun hond laten keuren. Ook kinderen mogen de hond begeleiden. Voor de mooiste honden is er een beker. Om 13.45 uur start de zeskamp, waarbij hond en baas zo snel mogelijk een parcours met diverse opdrachten moeten afleggen. De prijsuitreiking is om 15.15 uur. Via een prijsvraag kunnen bezoekers een gratis cursus naar keuze winnen. Er is tijdens de open dag een fotograaf aanwezig die een portret van de bezoekers met hun hond kan maken. Deze foto’s kunnen later worden besteld. Voor iedere bezoeker stelt dierenspeciaalzaak Discus een tasje met een hondenlekkernij en informatie beschikbaar. Het trainingsveld van Kynologenclub Zutphen e.o. is te vinden aan de Weg naar Vierakker (naast de volkstuinen). De open dag is om 15.30 uur afgelopen.

www.kczutpen.nl
 

Lees ook

Brummenaar opgepakt wegens verboden wapenbezit

ZUTPHEN – Een 53-jarige man uit Brummen is maandagavond door de politie opgepakt omdat hij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.