woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeZevenaarWieteke van Dort bij Favoriet FM

Wieteke van Dort bij Favoriet FM

ZEVENAAR – Wieteke van Dort is de komende tijd drie keer te horen op radiozender Favoriet FM. De zangeres, actrice, cabaretière en kunstenares vertelt bij drie verschillende radioprogramma’s over Tante Lien, Indië-veteranen en haar visie op de maatschappij.

Op zondag 8 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur besteedt het programma ‘Vitaal’ voor 50-plussers aandacht aan de Veteranendag en Wietekes CD ‘From the time you said goodbye’. Op maandag 6 september geeft Van Dort haar ‘Kijk op de Samenleving’ in het gelijknamige programma. Deze uitzending is van 19.00 tot 21.00 uur. Tot slot zal in ‘Uit de Kunst’ een gesprek te beluisteren zijn met Tante Lien over haar nieuwste CD ‘Lachen met Lien’. Uit de Kunst is er vanaf half september op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Favoriet FM is te beluisteren op de kabel via 93.1 en in de ether via 94.0 en 105.2 of via internet op www.favorietfm.nl.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...