Home / Zevenaar / Wieteke van Dort bij Favoriet FM

Wieteke van Dort bij Favoriet FM

ZEVENAAR – Wieteke van Dort is de komende tijd drie keer te horen op radiozender Favoriet FM. De zangeres, actrice, cabaretière en kunstenares vertelt bij drie verschillende radioprogramma’s over Tante Lien, Indië-veteranen en haar visie op de maatschappij.

Op zondag 8 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur besteedt het programma ‘Vitaal’ voor 50-plussers aandacht aan de Veteranendag en Wietekes CD ‘From the time you said goodbye’. Op maandag 6 september geeft Van Dort haar ‘Kijk op de Samenleving’ in het gelijknamige programma. Deze uitzending is van 19.00 tot 21.00 uur. Tot slot zal in ‘Uit de Kunst’ een gesprek te beluisteren zijn met Tante Lien over haar nieuwste CD ‘Lachen met Lien’. Uit de Kunst is er vanaf half september op de dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Favoriet FM is te beluisteren op de kabel via 93.1 en in de ether via 94.0 en 105.2 of via internet op www.favorietfm.nl.
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.