Ho-Pin Tung in ziekenhuis na crash

BOEDAPEST / VELP – De Nederlandse autocoureur Ho-Pin Tung uit Velp is zaterdag in Boedapest na een ernstig ongeluk tijdens een GP2-wedstrijd in het ziekenhuis beland.

 

De coureur kon in de eerste bocht zijn Franse concurrent Jules Bianchi, die gespind was, niet meer ontwijken en knalde vol op de ART-bolide van Bianchi. Zowel Tung als Bianchi hadden medische verzorging nodig. Uit een MRI-scan bleek dat Tung een klein scheurtje in één van zijn lagere rugwervels heeft opgelopen. De artsen oordeelden dat een ingreep niet nodig is en dat hij snel hersteld zal zijn. Woensdag gaat de Velpse coureur naar huis. Tung wenst vanuit het ziekenhuis zijn collega Bianchi een even spoedig herstel toe.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.