Belle en het Beest in openluchttheater Velp

VELP – Woensdag 4 augustus komt het Gelders Musical Ensemble naar Openluchttheater De Pinkenberg in Velp, met de voorstelling Belle en het Beest. Ooit was er eens, in een heel ver land, een jonge prins. Hij woonde in een schitterend kasteel, en hoewel hij alles had wat hij wilde was hij ontevreden en tegen niemand aardig. Maar toen, op een winteravond, klopte er een bedelaarster bij het kasteel aan. Zij bood hem een roos aan, als zij mocht schuilen voor de kou. Om haar verwilderd uiterlijk lachte de prins om haar aanbod, en hij wilde de oude vrouw wegsturen. Ze waarschuwde hem dat hij zich niet door het uiterlijk moest laten bedriegen, want schoonheid, vind je pas binnenin. En toen hij haar nog eens de deur wees, smolt de lelijke oude vrouw weg om plaats te maken voor een beeldschone tovenares. De prins wilde het weer goedmaken, maar het was te laat. Als straf veranderde zij hem in een lelijk monster. Alleen als hij van iemand kon houden zou hij weer veranderen in de jonge prins. Als dat niet gebeurde zou hij voor altijd dat monsterachtig wezen blijven. ‘Mam, je doet alleen maar leuke dingen voor grote mensen!’ Die opmerking was voor de Stichting Gelders Musical Ensemble uit Arnhem aanleiding om een musicalklas voor kinderen op te zetten. De klas maakt voorstellingen door en voor kinderen, compleet met special effects, zang en dans. Daarbij krijgt iedereen individuele aandacht en op eigen niveau les.
De voorstelling begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 4.50 euro. Kaarten zijn vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de kassa van het theater dat is gelegen aan de Kluizenaarsweg op de grens van Velp en Rozendaal. Voorverkoop bij boekhandel Bruna Callunaplein Dieren en bij boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 in Velp. De kortingsbon uit de Regiobode geeft recht op een korting van 1.- voor 2 personen. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7 in Rheden. Voor informatie hierover is op de dag van de voorstelling vanaf 10.00 uur tel.nr. 026-3641912 beschikbaar. Op woensdag 11 augustus speelt theatergroep Hilaria de voorstelling Vliegende Honden bijten niet in het theater.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.