Home / Klarenbeek / Gouden Priesterjubileum van pastor Theo Balster

Gouden Priesterjubileum van pastor Theo Balster

KLARENBEEK – Op zaterdag 24 juli was het vijftig jaar geleden dat Theo Balster uit Klarenbeek in Utrecht door kardinaal B. Alfrink tot priester werd gewijd. Na zijn wijding was hij als kapelaan en later als pastoor verbonden aan parochies in Heeten, Lobith, Almelo en Loenen. In deze plaatsen was hij een geliefd parochieherder die oog en oor had voor de noden iedereen.

In 2004 keerde hij weer terug naar Heeten waar hij eerder zeven jaar ook als pastoor werkzaam was. De gouden jubilaris is nu als emeritus pastor verbonden aan het woonzorgcentrum De Stevenskamp in Heeten en maakt zich hier verdienstelijk voor de pastorale zorg. Pastor Balster kreeg bij zijn gouden priesterfeest veel lof toegezwaaid.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.