Lisa Gierman kampioen met Bling Bling

EERBEEK – Lisa Gierman van PC en LR de Veluwezoom is afgelopen weekend kampioen geworden met haar paard Bling Bling. De twee deden mee aan de competitie voor het Gelders Paard in de klasse L1.

Gierman en Bling Bling behaalden de afgelopen maanden diverse successen en doen later deze maand mee aan de Gelderse Kampioenschappen. De twee zijn nu officieel gepromoveerd naar de klasse L2. Clubgenoot Simone Boesveld was eveneens succesvol. In Barchem won zij met paard Ability een eerste en tweede prijs. Ook deze combinatie neemt deel aan de Gelderse Kampioenschappen. Na de kampioenschappen maken amazone en paard de overstap naar de L1-klasse. Montana Hillebrand was een tijd uit de running door een blessure, maar is nu weer actief. Zondag reed zij met haar pony Kasper in Zevenaar in de M1 dressuurklasse. In de eerste proef werd een derde prijs gewonnen en in de tweede proef eindigden de twee op een eerste plaats. Een goede generale voor de Gelderse Kampioenschappen. Robin Bouwer reed in Zevenaar met haar nieuwe ruin Charmed One. De combinatie werd hier veelbelovend tweede.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.